Priznanje “Moj izbor” otišlo u ruke zrenjaninskog Dijamanta

Bez autora
Dec 19 2011

Dijamant jestivo rafinisano ulje suncokreta potrošači su izglasali za omiljeno domaće ulje u okviru istraživanja koje je sprovelo udruženje “Moja Srbija”. Dijamantovi proizvodi suncokretovo ulje i Dobro jutro margarin dobili su priznanje “Moj izbor” u 2011. godini u okviru kategorije ulja, priloga i preliva, a na osnovu glasova potrošača širom Srbije.Titulu najomiljenijeg ulja kojem potrošači najviše veruju, Dijamatovo ulje ponelo je već drugu godinu za redom potvrđujući tradicionalno vrhunski kvalitet i primenu savremenih svetskih trendova u proizvodnji hrane.

Priznanje “Moj izbor” otišlo u ruke zrenjaninskog DijamantaDijamant jestivo rafinisano ulje suncokreta potrošači su izglasali za omiljeno domaće ulje u okviru istraživanja koje je sprovelo udruženje “Moja Srbija”.

Dijamantovi proizvodi suncokretovo ulje i Dobro jutro margarin dobili su priznanje “Moj izbor” u 2011. godini u okviru kategorije ulja, priloga i preliva, a na osnovu glasova potrošača širom Srbije.
 
Titulu najomiljenijeg ulja kojem potrošači najviše veruju, Dijamatovo ulje ponelo je već drugu godinu za redom potvrđujući tradicionalno vrhunski kvalitet i primenu savremenih svetskih trendova u proizvodnji hrane.
 
Visok procenat nezasićenih esencijalnih masnih kiselina, vitamina E i drugih prirodnih sastojaka svrstava Dijamantovo ulje u grupu proizvoda koji blagotvorno utiču na zdravlje, tako da se može koristiti u pripremi velikog broja toplih i hladnih jela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik